KMI Green Products på båtmässa i Köpenhamn och Stockholm

Nu är det högsäsong för båtmässor och att fräscha upp båten inför sjösättning. KMI Green Products var på plats i Köpenhamn och Stockholm för att ge dig som båtägare en chans att få tag på våra produkter som effektivt underlättar arbetet med din båt med fokus på miljön. 

Missade du att få tag på våra produkter? Ta kontakt med oss för att beställa eller
hör dig för hos någon av våra många återförsäljare

I vår danske grossist Engholms monter på båtmässan i Bella Center i Köpenhamn bjöd vi på  bland annat Wipe & Shine och Bio Quick! 

Wipe & Shine är vår smidiga produkt för att göra rent fendrar, gummilister på båten, gummimärken från skor på däck och mycket mer.

Med vår Bio Quick tar du effektivt bort svarta smutsränder och grönalger, olja och smuts och lämpar sig alldeles utmärkt innan du ska vaxa och polisha båten på våren.

Samtidigt avfettar den också ytan. Enklare kan det inte bli!

Var du på båtmässan  i Sthlm – ”Allt för sjön”? Då såg du oss tillsammans med vår nya kund Erlandssons Brygga. 

Tiden är lagom för att börja göra om i gamla båtar och vi överraskade dig som besökare med Paint & Glue Remover och Paint & Glue Remover PLUS.

Med båda produkterna kan du ta bort såväl lim som färg utan att behöva andas in illaluktande lösningsmedel, få rent på ett vårdande sätt och dessutom vara skonsam för miljön skull.