Båtmagasin testar och tipsar

Våra miljövänliga produkter för att exempelvis ta bort sikaflex, bottenfärg på båten eller klibbigt kontaktlim får goda betyg i olika båtmagasin.
Fler och fler testar och tipsar om KMI Green Products.

I danska Bådnyt, nr 452, höst 2011, testades Paint & Glue Remover tillsammans med sju andra produkter. Flera av de andra produkterna är baserade på lösningsmedel och där står vår produkt som en klar vinnare – den är skonsam för miljön och kräver ingen ventilation då du arbetar med den eftersom den inte avger starka ångor.Slutresultatet i testet är att Paint & Glue Remover rankas bland de högsta och nämns samtidigt som den mest miljövänliga färgborttagaren. Ta del av bilder och testresultat i artikeln:

”Havnens bedste bundmalingsfjerner”, BåtNyt, nr 452, höst 2011 (5-sidig pdf, 7 MB, nytt fönster)

Mer om Paint & Glue Remover

I svenska tidningen Båtnytt tipsas inte bara om vår Paint & Glue Remover utan även om våra andra tre produkter: Paint & Glue Remover PLUS, Bio Quick och vår Wipe & Shine.

Även här får vi beröm för att våra produkter är baserade på naturliga oljor, fria från lösningsmedel, vilket gör att du inte behöver en ventilerat utrymme att jobba i. Kika på artikeln:

”Bort med gammalt lim utan lösningsmedel”, Båtnytt, nr 2, 2012 (pdf, 1 MB, nytt fönster)

Ta reda på  mer om produkterna